Salarisadministratie zelf doen

U wilt zelf de salarisadministratie doen. Maar dan natuurlijk wel met het beste gereedschap tegen de gunstigste prijs. Onze online-applicatie is van Nmbrs en kunnen wij u goedkoper aanbieden door onze enorme afname cq kwantiteit.

Onze toegevoegde waarde is niet alleen de prijs, die dus lager is, maar ook de helpdesk cq ondersteuning is naast het gebruik meer gericht op de vaktechniek. Die ondersteuning op vaktechnisch gebied biedt Nmbrs u niet. Salariszaken wel.

Daarnaast wordt u door ons snel geholpen. Veel sneller dan u tegenwoordig gewend bent.

Salariszaken online stelt u in de gelegenheid om zelf de salarisadministratie te doen. Eventueel verzorgen wij uw opleiding of werken wij u in. Zodat u snel en efficiënt kunt werken. Uw continuïteit is met de keus voor Salariszaken ook gewaarborgd. In geval van nood kunt u terugvallen op onze mensen.
Dat is een gerust gevoel.

Salariszaken online is niet alleen voor u als administrateur of werkgever gunstig. Ook voor werknemers is deze keuze de beste. Zij genieten immers van Employee Self Service in de modernste stijl. Niet alleen kunnen zij jaaropgaven en salarisspecificaties via een app inzien maar ook kunnen zij, indien door u gewenst, geautomatiseerd verlof aanvragen, ziekmeldingen doen en hun personeelszaken via het systeem verzorgen. Dat geeft u als werkgever een goede uitstraling naar uw werknemers.
U stijgt in aanzien want u verzorgt dit traject zorgvuldig en modern.

Salariszaken samen doen

Most popular

prijs per loonstrook vanaf

€ 4,60

meer informatie

Salariszaken uitbesteden

prijs per loonstrook vanaf

€ 7,10

meer informatie

Kijken hoe het werkt?

Referentie kronkel bv

Referentie Kronkel b.v.

Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda.
Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen.
Ook de uitbetaling van de uurloners is door de koppeling met L1nda met een paar drukken op de knop verzonden naar de betaalmodule van de bank.
Voor de loonjournaalposten geldt hetzelfde, een druk op de knop en Exact heeft alle benodigde gegevens ontvangen.

Het is prettig werken in een goed beveiligde en vanaf iedere pc te bereiken omgeving.
En mocht je iets niet begrijpen dan is er naast een uitgebreid hulpmenu ook nog een prima helpdesk beschikbaar.

Stan Esmeijer

[lvca_heading heading=”Meer referenties”][lvca_posts_carousel posts_query=”size:10|order_by:date|post_type:post|categories:35″ display_title=”true” display_summary=”true” arrows=”true” dots=”true” autoplay=”true” autoplay_speed=”4500″ animation_speed=”1000″ pause_on_hover=”true” display_columns=”2″ scroll_columns=”2″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”1″ tablet_scroll_columns=”1″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″]