Salarisadministratie zelf doen

Veel bedrijven maken gebruik van onze vertrouwde online-applicatie voor de salarisadministratie. Van MKB tot administratie- en accountantskantoren. Salariszaken fungeert  als vaktechnische sparringpartner.

Door slimme automatische processen ben je minimale tijd kwijt aan je salarisadministratie, de kracht van online salarisadministratie. Laat de software voor je werken.

Door de salarisadministratie te doen via Salariszaken doe je de salarisadministratie zelf, maar heb je de zekerheid van uitbesteden. Onze specialisten kunnen ondersteuning bieden en de verwerking eventueel overnemen bij ziekte of andere calamiteiten.

Ook voor DGA’s is het perfect om gebruik te maken van onze salarisapplicatie. Je kunt het gehele proces namelijk automatiseren. Van het draaien van de salarisrun tot het indienen van de loonaangifte bij de Belastingdienst. En dat voor minder dan € 90,- per jaar. Voor het indienen van de loonaangifte via ons systeem heb je geen certificaten of eHerkenning nodig!

OFFERTE AANVRAGEN

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken vandaag de dag. Het aanbieden van een app voor smartphone en tablet zorgt ervoor dat je medewerkers veel eerder hun verlof aanvragen of hun declaraties indienen. Een declaratie indienen bovendien kan inclusief een foto van het bonnetje.

Ieder maand krijgt de werknemer een e-mail en eventueel een pushbericht dat zijn loonstrook klaarstaat. Geen loonstroken meer printen of mailen. Dit bespaart veel tijd!

  • Gratis app
  • Verlofregistratie
  • Verzuimregistratie
  • Digitaal dossier
  • HR Rapportages
  • Digitaal wijzigingen doorvoeren

Administratie- of accountantskantoor?

Al vanaf € 0,36 per loonstrook!

Salariszaken samen doen

Most popular

prijs per loonstrook vanaf

€ 4,60

meer informatie

Salariszaken uitbesteden

prijs per loonstrook vanaf

€ 7,10

meer informatie
Referentie kronkel bv

Referentie Kronkel b.v.

Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda. Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen. Ook de uitbetaling van de uurloners is door de koppeling met L1nda met een paar drukken op de knop verzonden naar de betaalmodule van de bank. Voor de loonjournaalposten geldt hetzelfde, een druk op de knop en Exact heeft alle benodigde gegevens ontvangen.

Het is prettig werken in een goed beveiligde en vanaf iedere pc te bereiken omgeving.
En mocht je iets niet begrijpen dan is er naast een uitgebreid hulpmenu ook nog een prima helpdesk beschikbaar.

Stan Esmeijer