Salarisadministratie voor MKB

U heeft behoefte aan een persoonlijke en vertrouwde oplossing voor uw salarisadministratie. Een oplossing waarbij u zich veilig voelt want de salarisadministratie is tegenwoordig geen sinecure meer. Het is een vak-apart voor specialisten en dat zijn wij: specialisten in salarisadministratie en HRM. 

Salarisadministratie

Wij bieden u niet alleen kennis en advies maar kiezen samen met u ook voor de manier die het beste bij u past. 

U wens kan heel eenvoudig zijn. Gewoon salarisspecificaties in PDF, loonaangiften,  journaalposten en jaaropgaven.
Dat kan tegen vaste tarieven die heel redelijk zijn. U weet waar u aan toe bent.
Daarvoor gebruiken wij software die gespecialiseerd is in het snel verwerken van uw mutaties. Wij communiceren dan bijvoorbeeld met spreadsheets.
Dat kent u.

U wilt meer?

 • Employee Self Service?
 • HRM met verlof en verzuim, beoordelingen, management-rapportage?
 • Online werken met interactie tussen u, uw werknemers en Salariszaken?

Wij helpen u niet alleen maar trainen u ook. Wij bieden u de modernste software voor online werken. Software met innovatie en ambitie. De interactie tussen u, uw werknemers en onze adviseurs verloopt zo efficiënt dat u tijd wint.

Wij vertalen uw wensen naar een pakket van mogelijkheden. U kiest. Dat overleggen we graag met u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wij zitten in het noorden maar we werken door heel Nederland.

Salariszaken bestaat uit specialisten in salarisadministraties. We werken met verschillende software en kunnen steeds de beste keuze voor u maken. De medewerkers van Salariszaken controleren ook de software LogiSal en zijn derhalve sterk betrokken bij ontwikkelingen. Wij hebben contacten met belastingdienst en pensioenfondsen en zijn niet alleen het snelst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen maar weten ook de kortste weg naar oplossingen. 

Ook uw branche is bij ons in goede handen: Zie onze branchepagina.

Meer informatie over Zelf doen, Samen doen of Uitbesteden?

HRM

Salariszaken verzorgt ook personeelszaken voor bedrijven. Daarbij moet u denken het begeleiden van het management op het gebied van HRM en personeelszaken.

Het personeel is tegenwoordig 'Human Capital' en is van grote waarde voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. U wilt daarom zorgvuldig en rechtvaardig met uw personeel om gaan. Vaak is er een CAO en soms niet. Dan is een bedrijfsreglement op zijn plaats en dat kan voor u ontwikkeld worden. Wij hebben ze 'op de plank' en passen onze modellen graag samen met u aan aan uw bedrijfsomstandigheden. En dit is maar een voorbeeld van HRM.

HRM is de afdeling of werkzaamheid die zorgt draagt voor een basis op grond waarvan het bedrijf haar personeel ontwikkelt in kwaliteit en mensen optimaal inzet voor de bedrijfsdoelstellingen.

Kernpunten van HRM:

 • Een verantwoorde loopbaan-begeleiding.
 • Studie en ontwikkeling voor personeel.
 • Bedrijfsreglementen.
 • Organiseren van functioneringsgesprekken en vastlegging.
 • Aanspreekpunt voor problemen tussen personeel onderling en tussen personeel en leiding.
 • Het ontwikkelen van een verantwoord beleid.
 • Selectiebeleid.
 • Opstellen en handhaven van procedures met betrekking tot salaris, verlof, ziekte, ontslag, bonussen enz.
 • Opstellen van vacatures en beleid mbt het aantrekken van personeel.
 • Samenstellen van functieprofielen.