Salarisadministratie voor administratie en accountantskantoren

Onze software is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Wij bieden administratie- en accountantskantoren aan om met ons samen te werken. Dit is met name voor kantoren met 1-3 werknemers op de salarisadministratie ideaal. Je hebt een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Wij zijn specialisten op het het gebied van salaris- en personeelszaken en hebben hiervan een hoofdzaak gemaakt. Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Onderstaand nog een opsomming van de voordelen als je met ons samenwerkt.

  • Een aantrekkelijke korting;
  • Vakinhoudelijke ondersteuning;
  • Een goede sparringpartner (bijvoorbeeld pensioenberekeningen of cao-vraagstukken);
  • Wij kunnen de verwerking overnemen bij calamiteiten (zoals ziekte).

Wat maakt deze software zo goed?
Onderstaand een korte opsomming van de functionaliteiten waar wij enthousiast over zijn:

Directe invoer van mutaties
Via het online systeem is het mogelijk om klanten rechtstreeks mutaties te laten invoeren. Je hoeft dus niet meer te werken met aparte importbestanden of aanlevering via de mail. Ook kunnen werknemers zelf declaraties indienen. Dit bespaart enorm veel tijd.

Automatische loonruns (via workflow instellingen)
Je kunt voor de standaard verwerkingen zoals dga’s de verwerking geheel automatiseren. De gehele loonrun inclusief aangiftes en journaalposten wordt dan automatisch verwerkt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ook dit werkt enorm tijdbesparend.

Digitaal dossier
Met het gebruik van deze applicatie wordt papieren dossiervorming overbodig. Je kunt documenten van werknemers (zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID of loonbelastingverklaringen) uploaden. Ook kan je een geldigheidsduur ingeven. Zo weet je tijdig wanneer een ID-kaart of contract verloopt. Daarnaast kan je opleidingsgegevens overzichtelijk registreren. Je kunt diploma’s en certificaten uploaden, zodat er een volledig opleidingsdossier wordt opgebouwd.

Functionering en beoordeling
je kunt eenvoudig functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen en daarnaast de (vervolg)actiepunten registreren en opvolgen. Je kunt signalen instellen zodat er nooit meer een gesprek vergeten wordt.

Koppelingen
Er zijn diverse integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk overbodig wordt.

Benieuwd naar het kostenplaatje?

Al vanaf € 0,36 cent per loonstrook!

OFFERTE AANVRAGEN

Referenties

DAFF Administraties, Fiscaliteit en Financiën
Ik ben medio oktober overgestapt naar Salariszaken. Hierbij ben ik vakkundig en snel geholpen waarbij naar mij geluisterd is! Hierdoor zijn eventuele problemen voorkomen en was ik snel op weg. Een aanrader!

 

Post Advies & Administratie
Door de samenwerking met specialisten van Salariszaken.nl heb ik de overstap genomen om de lonen van mijn klanten met NMBRS te gaan verwerken. Dit had ik eerder moeten doen. Goed bereikbaar en altijd behulpzaam!

 

Administratiekantoor Helmond
Sinds een paar jaar verzorgen we de salarisadministraties van onze klanten in samenwerking met Salariszaken. We zijn hier zeer tevreden over. Daar we als administratiekantoor klanten hebben met verschillende wensen vereist dit een goede organisatie om alle salarisadministraties goed en op tijd te af te krijgen. Salariszaken kan hier prima mee omgaan. Vanwege de korte lijnen kan men snel schakelen indien er bepaalde zaken zijn die op korte termijn afgehandeld moeten worden. Waar we ook blij mee zijn, is dat Salariszaken bekend is met de CAO’s van onze klanten.