Salarisadministratie voor administratie en accountantskantoren

Onze software is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Wij bieden administratie- en accountantskantoren aan om met ons samen te werken. Dit is met name voor kantoren met 1-3 werknemers op de salarisadministratie ideaal. Je hebt een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

samenwerking Werktijden - SalariszakenWij zijn specialisten op het het gebied van salaris- en personeelszaken en hebben hiervan een hoofdzaak gemaakt. Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Onderstaand nog een opsomming van de voordelen als je met ons samenwerkt.

  • Een aantrekkelijke korting;
  • Vakinhoudelijke ondersteuning;
  • Een goede sparringpartner (bijvoorbeeld pensioenberekeningen of cao-vraagstukken);
  • Wij kunnen de verwerking overnemen bij calamiteiten (zoals ziekte).

 

Wat maakt deze software zo goed?

Onderstaand een korte opsomming van de functionaliteiten waar wij enthousiast over zijn:

Directe invoer van mutaties
Via het online systeem is het mogelijk om klanten rechtstreeks mutaties te laten invoeren. Je hoeft dus niet meer te werken met aparte importbestanden of aanlevering via de mail. Ook kunnen werknemers zelf declaraties indienen. Dit bespaart enorm veel tijd.

Automatische loonruns (via workflow instellingen)
Je kunt voor de standaard verwerkingen zoals dga’s de verwerking geheel automatiseren. De gehele loonrun inclusief aangiftes en journaalposten wordt dan automatisch verwerkt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ook dit werkt enorm tijdbesparend.

Digitaal dossier
Met het gebruik van deze applicatie wordt papieren dossiervorming overbodig. Je kunt documenten van werknemers (zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID of loonbelastingverklaringen) uploaden. Ook kan je een geldigheidsduur ingeven. Zo weet je tijdig wanneer een ID-kaart of contract verloopt. Daarnaast kan je opleidingsgegevens overzichtelijk registreren. Je kunt diploma’s en certificaten uploaden, zodat er een volledig opleidingsdossier wordt opgebouwd.

Functionering en beoordeling
je kunt eenvoudig functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen en daarnaast de (vervolg)actiepunten registreren en opvolgen. Je kunt signalen instellen zodat er nooit meer een gesprek vergeten wordt.

Koppelingen
Er zijn diverse integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk overbodig wordt.

Benieuwd naar het kostenplaatje?

Offerte aanvragen

Of eens een gratis demo proberen?

+