Salarisadministratie uitbesteden

   Salariszaken uitbesteden

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij dat jouw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. Wij verlonen alle cao’s in Nederland. Van horeca, bouwbedrijven tot de zorg!

Door het efficiënte werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie. Omdat je inlogt in een beveiligde online-omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren van documenten. Wij bieden verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android.

Voordelen van uitbesteden

✔ Altijd jouw salarisadministratie op orde

✔ 24/7 toegang via een beveiligd systeem (AVG-proof)

✔ Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

✔ Automatische koppeling met de cao-tabellen

✔ Digitaal dossier voor het personeel

✔ Directe koppelingen met tijdregistratie en boekhouding

✔ Papierwerk wordt overbodig

Download whitepaper

Salariszaken samen doen

Most popular

prijs per loonstrook vanaf

€ 4,75

meer informatie

Salariszaken zelf doen

prijs per loonstrook vanaf

€ 2,50

meer informatie

Referentie Maximas

Op aanraden van een goede kennis ben ik ongeveer 10 maanden geleden in contact met jullie gekomen. Ik ben erg blij dat ik destijds voor jullie gekozen heb. Hieronder wil ik graag toelichten waarom. Allereerst het gemak; met de inloggegevens kon ik alle gegevens aangaande het personeel, loonstrookjes gemakkelijk inzien. De gegevens van het nieuwe personeel en het aantal gewerkte uren na afloop van de maand kon ik invullen via de site salariszaken. Ik kreeg altijd keurig een melding zodra de gegevens goedgekeurd en verwerkt waren, zodat ik de gegevens daarna zelf kon downloaden en verder afhandelen. Als ik iets niet begreep, hoefde ik maar een mail te sturen en kreeg ik altijd snel binnen één of hooguit twee dagen een antwoord in ‘begrijpelijke taal’. Één keer zelfs met een afbeelding erbij hoe en waar ik het één en ander kon invullen. Top! Vooral omdat ik een jaar geleden nog niet veel begreep van boekhouding.Zelfs wanneer ik per ongeluk een fout had gemaakt, was dit geen probleem en werd dit zonder problemen aangepast.De correspondentie via de mail heb ik als erg gemoedelijk en prettig ervaren. Altijd een vriendelijke, snelle reactie terug. Kortom prima en altijd snel geregeld. Mocht er iemand op zoek zijn voor salarisverwerking en aanverwante zaken dan zou ik jullie zeker aanraden!

Wendy Basta-Koster

In ongeveer 1 minuut wordt onze werkwijze uitgelegd.

+