Salarisadministratie samen doen

Als je de salarisadministratie samen doet, dan verwerk je zelf in onze cloud-omgeving. Vervolgens wordt de verwerking iedere maand door onze specialisten gecontroleerd. Zo werken wij samen aan een foutloze salarisadministratie! Ook heb je de mogelijkheid om maandelijks te wisselen tussen uitbesteden, samen doen of zelf doen. Wel zo flexibel!

Door het efficiënte werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie. Ook wordt papierwerk geheel overbodig en hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren van documenten. Wij bieden verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android.

Salariszaken zelf doen

Meest populair

prijs per loonstrook vanaf

€ 2,50

meer informatie

Salariszaken uitbesteden

prijs per loonstrook vanaf

€ 7,25

meer informatie

Referentie Administratiekantoor Helmond

Sinds een paar jaar verzorgen we de salarisadministraties van onze klanten in samenwerking met Salariszaken. We zijn hier zeer tevreden over. Daar we als administratiekantoor klanten hebben met verschillende wensen vereist dit een goede organisatie om alle salarisadministraties goed en op tijd te af te krijgen. Salariszaken kan hier prima mee omgaan. Vanwege de korte lijnen kan men snel schakelen indien er bepaalde zaken zijn die op korte termijn afgehandeld moeten worden. Waar we ook blij mee zijn, is dat Salariszaken bekend is met de CAO’s van onze klanten. Indien er bepaalde wijzigingen optreden, worden we hier direct van op de hoogte gesteld, zodat wij dit kunnen overbrengen naar onze klanten.
Belangrijk vinden we dat onze klanten geen nummers zijn en de aandacht krijgen die ze verdienen, dit is tevens het gevoel dat wij hebben in de samenwerking met Salariszaken, we zijn geen nummer. Al met al zorgt Salariszaken op het gebied van salarisadministraties dat onze service naar onze klanten toe op het niveau is wat wij onze klanten willen bieden.