Salarisadministratie samen doen

De salarisadministratie voeren is een proces met meerdere stappen. Zo is er het verzamelen van gegevens, het invoeren van mutaties, het maken van boekingen en het verwerken (voor zover dat heden ten dage nog apart gebeurt).

Daarnaast zijn er nog aspecten zoals controles, het verzorgen van de loonaangiften en eventueel pensioenaangiften en natuurlijk de jaaropgaven, de output naar de medewerkers, de journaalposten naar de boekhouding en de betaalopdrachten geautomatiseerd naar uw bank.

Salarisadministratie samen doen

In dat palet van werkzaamheden en processen kunt u zelf bepalen wat u zelf kan en wilt doen.
Een voorbeeld:

  • De werknemers geven kunnen zelf via de app verlof aanvragen of een adreswijziging doorgeven, maar ziekmeldingen wilt u toch telefonisch.
  • U wilt wel de gegevens verzamelen en invoeren maar vervolgens wenst u een controle en mag Salariszaken ook de boeking maken.
  • De bankopdrachten wilt u eerst zien.
  • Loonaangiften en pensioenaangiften laat u over aan Salariszaken.
  • U koppelt zelf de journaalposten naar uw boekhouding.
  • Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden van verdelingen van werkzaamheden in de salarisadministratie. Wij overleggen samen met u wat voor u de beste verdeling is.
  • Hiermee maken we samen het proces van de salarisadministratie super-efficiënt en schakelt u onze expertise alleen in als het nodig is.

En dan ook nog is er de continuïteit die wij u hiermee bieden. Ook als u het even niet kan doen zijn wij er om het over te nemen.
U moet er niet aan denken dat de salarissen niet op tijd betaald kunnen worden. Met Salariszaken kiest u bewust voor continuïteit.

Salariszaken zelf doen

Most popular

prijs per loonstrook vanaf

€ 2,30

meer informatie

Salariszaken uitbesteden

prijs per loonstrook vanaf

€ 7,10

meer informatie

Speciaal voor administratie- en accountantskantoren

Naar accountancy

Bent u werkzaam in het midden- en kleinbedrijf? Lees dan snel verder!

Naar MKB

Bent u ook geïnteresseerd in HRM en of personeelszaken?

Naar HRM

[lvca_heading heading=”Referenties”][lvca_posts_carousel posts_query=”size:10|order_by:date|post_type:post|categories:35″ display_title=”true” display_summary=”true” arrows=”true” dots=”true” autoplay=”true” autoplay_speed=”4500″ animation_speed=”1000″ pause_on_hover=”true” display_columns=”2″ scroll_columns=”2″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”1″ tablet_scroll_columns=”1″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″]