Wie doet de salarisadministratie bij Salariszaken?

 

Tjerk de Boer (1980)

Na mijn opleiding op de Friese Poort in Leeuwarden ben ik in 1999 gaan werken bij een groot accountantskantoor als assistent salarisadministrateur. Ik heb daar veel ervaring opgedaan en mede door vakgerichte cursussen te volgen, zoals het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL), Praktijkdiploma Arbeidsrecht en Praktijkdiploma Sociaal Verzekeringsrecht heb ik me opgewerkt naar een allround salarisadministrateur met kennis van vele branches.
Doordat een salarisadministratie bij een accountantskantoor een ondergeschikt deel is van hun werkzaamheden, ben ik mijn carrière gaan vervolgen bij bedrijven waar salarisadministraties de hoofdzaak is. Hierdoor ben ik in de gelegenheid om dat te doen waar ik goed in ben.

Het werken in de salarisadministratie boeit me nog steeds. Het is een komen en gaan van regelingen, dus ik ben nooit uitgeleerd.
Het contact met de klant/ opdrachtgever staat bij mij hoog in het vaandel. Ook al wordt er steeds meer gecommuniceerd door middel van het internet/ per e-mail, het staat mij niet in de weg om het contact toch een persoonlijk tintje te geven.
Vind Tjerk op LinkedIn

 

Marijke Sikkema (1963)

Ik ben mijn carrière begonnen als manager bij een zorgverzekeraar
Mijn taak daar was leidinggeven aan een grote afdeling, die verantwoordelijk was voor het uitbetalen van genoten zorg aan instellingen en aan de cliënten zelf. Een taak waar goed plannen, accuratesse en klantgerichtheid vereist is

Vanaf 2001 heb ik een switch gemaakt en heb ik me verdiept in salarisadministraties.
In eerste instantie testte ik met deze kennis software voor salarisadministraties en dat is uiteindelijk gecombineerd met ook het werkelijk doen van salarisadministraties voor het MKB en administratiekantoren. Ook hier is klantgerichtheid, accuratesse en goed plannen een vereiste en dat is helemaal mijn ding.
U kunt bij mij voor alle branches terecht, maar ik heb me inmiddels de branches Zorg & Welzijn , Horeca, Detailhandel het meest eigen gemaakt.
Vind Marijke op LinkedIn

 

Sander Zijlstra (1988)

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij Parsec (Personeels en Salarisadministraties) en Accon AVM Accountants en Adviseurs. Ik heb in vele branches gewerkt en zelfstandig klanten mogen bijstaan en adviseren.
Mijn opleiding is HBO Bedrijfseconomie samen met PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) en VPS (Vakopleiding Payroll Services)
Door mij op te werken van assistent naar allround salarisadviseur heb ik veel geleerd en dat breng ik graag weer in de praktijk voor onze klanten.
U kunt rekenen op mijn voortdurende inzet en een meedenkende houding.
Vind Sander op LinkedIn

 

Ellen Kinderman

Ellen

Tijdens mijn stage als bedrijfsadministrateur zat ik op een afdeling waar ook de salarisverwerking werd gedaan.
Toen kwam ik erachter dat ik salarisadministratie veel interessanter vind dan bedrijfsadministratie.
Nadat ik mijn diploma heb gehaald, heb ik ervaring bij een administratiekantoor opgedaan als junior salarisadministrateur en mijn PDL weten te behalen.
Even later kwam er een vacature vrij bij Salariszaken en heb ik inmiddels mijn draai hier helemaal gevonden.
Bij mij kun je terecht voor vele vragen in verschillende branches, daarnaast houd ik ervan onze gesprekken een persoonlijke touch te geven.

Vind Ellen op LinkedIn

 

Rob Zoet

Ik ben geboren in 1955 en ben op mijn 23ste begonnen met Accountancy, in eerste instantie nog in de breedste zin. Vanaf mijn 27ste ben ik ondernemer en oprichter van ABZ Accountants in Lelystad en Acom Belastingadviseurs in Almere. Ik ben een gekwalificeerd belastingadviseur en in die zin ook altijd geinteresseerd geweest in loon- en inkomstenbelasting.Vanaf 2000 ben ik echter uitsluitend nog werkzaam in het vak salarisadministratie en dus met recht een echte specialist.

Ik ben mede-ontwikkelaar van het softwarepakket LogiSal en maak deel uit van overlegorganen met de Belastingdienst en UWV. Ook word ik veel geraadpleegd door collega-softwareontwikkelaars, specialisten en maak deel uit van een hoogwaardig netwerk.

Met 25 jaar ervaring in ons vak ben ik voor klanten en collega's een steunpunt en als ondernemer bekend met de vragen en uitdagingen van onze klanten.
Vind Rob op LinkedIn

 

Salariszaken doet:
Salarisadministratie in Abbekerk, Aarlanderveen, Akkrum, Aldeboarn, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baexem, Balk, Beekbergen, Beetsterzwaag, Bergeijk, Berkenwoude, Boekel, Bolsward, Breda, Budel, Budel- Schoot, De Wilgen, Delft, Den Haag, Dieren, Diever, Dieverbrug,  Drachten, Dronten, Dwingeloo, Echtenerbrug, Ede, Eindhoven, Ell, Enschede, Erp, Franeker, Gemert, Goirle, Groningen, Groot-Ammers, Grootebroek, Haarlem, Harlingen, Hasselt, Heeg, Heerde, Heerenveen, Helmond, Hendrik Ido Ambacht, Hengelo, Hillegom, Hilversum, Holten, Hommerts, Hoogeveen, Hoorn, IJlst, IJsselstein, Jirnsum, Joure, Kerkrade, Klarenbeek, Kloosterzande, Leende, Leeuwarden, Leiden, Lemmer, Lieren, Lieshout, Londen, Maarheeze, Maasland, Meijel, Middenmeer, Mill, Neerkant, Nibbixwoud, Nieuwegein, Nijland, Nijmegen, Nootdorp, Nuenen, Numansdorp, Oegstgeest, Oosterwolde, Oppenhuizen, Oranjewoud, Oudehaske, Paasloo, Renkum, Ridderkerk, Rijsbergen, Rotstergaast, Rotterdam, Ryptsjerk, Schagen, Scharnegoutum, Scharsterbrug, Schettens, Schoorl, 's-Gravenhage, 's-Hertogenbosch, Sint Annaparochie, Sint Jansteen, Sint-Oedenrode, Sloten, Sneek, Someren, Son, Stiens, Tersoal, Terwolde, Tilburg, Twello, Twisk, Uden, Urk, Utrecht, Valkenswaard, Venhuizen, Venlo, Vlierden, Vlijmen, Voorschoten, Waalre, Wassenaar, Weert, Weesp, Westmaas, Wijchen, Wijckel, Workum, Woudsend, Zaandijk, Zeewolde, Zeist , Zoetermeer en Zwaag.