Referenties

G. Houdijk Administratie

In het voorjaar 2019 ben ik overgestapt naar Salariszaken. Ondanks dat het jaar al bezig was, heeft Salariszaken er voor gezorgd dat de salarisbestanden van mijn klanten werden overgezet. Ik ben zeer tevreden met de goede en snelle support bij vragen en het aanbieden van oplossingen. Een mail verzenden met de vraag of probleemstelling, je hebt binnen zeer korte tijd de antwoorden dan wel oplossing. In voorkomend geval lost men het probleem ” achter de schermen” op en hoef je er zelf geen aandacht (meer) aan te schenken. Prima samenwerking.

 

Gelre Financieel Adviseurs

Wij zijn Salariszaken bijzonder dankbaar voor de snelheid waarmee ze hebben gezorgd dat de salarisbestanden vanuit LogiSal werden overgezet en dat alles al werd ingericht zodat we er meteen mee aan de slag konden.

Daarnaast konden we meteen een cursus volgen om te leren hoeveel mogelijkheden er zijn bij Salariszaken.nl en hoe we deze software optimaal kunnen gebruiken voor meer gemak voor de klanten en ook voor ons zelf.

We zijn bijzonder enthousiast en blij dat we ervoor hebben gekozen om over te stappen naar Salariszaken.nl en daarnaast voor de goede en snelle support bij vragen. Als je even mailt waar je tegenaan loopt heb je meestal al binnen 5 minuten een duidelijk antwoord!

Kortom, ze zijn geweldig!

 

DAFF Administraties, Fiscaliteit en Financiën

Ik ben medio oktober overgestapt naar Salariszaken. Hierbij ben ik vakkundig en snel geholpen waarbij naar mij geluisterd is! Hierdoor zijn eventuele problemen voorkomen en was ik snel op weg. Een aanrader!

GGZ Keizersgracht Amsterdam

GGZ Keizersgracht (Amsterdam) is opgericht in 2009 en is een samenwerkingsverband van psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. GGZ biedt professionele, individueel gerichte hulp aan volwassenen en – in beperkte mate – kinderen. In het najaar van 2018 nam GGZ contact met ons op omdat zij de salarisadministratie en HR zaken volledig online wilden uitvoeren. Dit is sinds 1 januari 2019 het geval. Het grootste voordeel is de salarisadministrateur en HR-medewerkers altijd en overal de verwerking kunnen uitvoeren.  Daarnaast heeft het management altijd realtime managementrapportages voorhanden.

De werknemers kunnen digitaal verlof kunnen aanvragen en hebben toegang tot hun volledige digitale dossier. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomst en de loonbelastingverklaring.

Wij ontvingen van Paulina Piwarski een mooie referentie: “Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Tot nu toe altijd snel en uitstekend geholpen met elke vraag die ik had. Het is een prettig idee wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Echt een topbedrijf!”

Wij danken Paulina voor deze mooie referentie en de prettige samenwerking!

 

PMT, Beeproger en Salariszaken realiseren koppeling!

Wij geloven niet alleen in het delen van kennis maar ook in het bundelen van krachten. We werken daarom graag samen met diverse specialisten in aanverwante disciplines.  Samen met Beeproger hebben wij een koppeling gerealiseerd tussen de planningstool van PMT en ons salarispakket.

PMT is specialist op het gebied van luchtvaartbeveiliging. Ze houden zich onder andere bezig met het bewaken van vliegtuigen, het controleren van vracht en geven advies op het gebied van veiligheid van luchtvracht. PMT is gevestigd op Luchthaven Schiphol.

Tessa van Hulst van PMT vertelt: “Er werden ontzettend veel fouten gemaakt in onze salarisadministratie, dus dat moest anders. We hebben besloten het zelf weer op te pakken. Daarbij hebben we hulp gezocht van Salariszaken. Voor ons was het belangrijk dat we onze planningstool konden blijven gebruiken.”

De koppeling is vorige maand opgeleverd en heeft inmiddels 1 keer gedraaid. Over het resultaat zijn alle partijen erg tevreden. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

Lees het hele verhaal op de website van Beeproger.

Ben je benieuwd naar onze standaard koppelingen? Op deze pagina vind je ze allemaal!

 

Post Advies & Administratie

Door de samenwerking met specialisten van Salariszaken.nl heb ik de overstap genomen om de lonen van mijn klanten met NMBRS te gaan verwerken. Dit had ik eerder moeten doen. Goed bereikbaar en altijd behulpzaam!

 

Administratiekantoor Helmond

Sinds een paar jaar verzorgen we de salarisadministraties van onze klanten in samenwerking met Salariszaken. We zijn hier zeer tevreden over. Daar we als administratiekantoor klanten hebben met verschillende wensen vereist dit een goede organisatie om alle salarisadministraties goed en op tijd te af te krijgen. Salariszaken kan hier prima mee omgaan. Vanwege de korte lijnen kan men snel schakelen indien er bepaalde zaken zijn die op korte termijn afgehandeld moeten worden. Waar we ook blij mee zijn, is dat Salariszaken bekend is met de CAO’s van onze klanten. Indien er bepaalde wijzigingen optreden, worden we hier direct van op de hoogte gesteld, zodat wij dit kunnen overbrengen naar onze klanten.
Belangrijk vinden we dat onze klanten geen nummers zijn en de aandacht krijgen die ze verdienen, dit is tevens het gevoel dat wij hebben in de samenwerking met Salariszaken, we zijn geen nummer.
Al met al zorgt Salariszaken op het gebied van salarisadministraties dat onze service naar onze klanten toe op het niveau is wat wij onze klanten willen bieden.

Administratiekantoor Helmond

 

Westersypen

Westersypen is erg tevreden over de samenwerking met Salariszaken!
Dat geldt ook voor de kennis die men daar van onze branche (zorg) heeft.
Wij hopen op een lange en goede samenwerking.

Fokje Agricola

 

Volgjewoning.nl

Tot volle tevredenheid maken wij gebruik van Salariszaken.nl, door hun automatisering hebben wij altijd inzicht in de stand van zaken op een zeer efficiënte transparante manier. Ook hebben ze ons geweldig ondersteund met het opstellen van contracten voor onze werknemers.

Miranca van der Tol

 

Maximas

Op aanraden van een goede kennis ben ik ongeveer 10 maanden geleden in contact met jullie gekomen. Ik ben erg blij dat ik destijds voor jullie gekozen heb. Hieronder wil ik graag toelichten waarom. Allereerst het gemak; met de inloggegevens kon ik alle gegevens aangaande het personeel, loonstrookjes gemakkelijk inzien. De gegevens van het nieuwe personeel en het aantal gewerkte uren na afloop van de maand kon ik invullen via de site salariszaken. Ik kreeg altijd keurig een melding zodra de gegevens goedgekeurd en verwerkt waren, zodat ik de gegevens daarna zelf kon downloaden en verder afhandelen. Als ik iets niet begreep, hoefde ik maar een mail te sturen en kreeg ik altijd snel binnen één of hooguit twee dagen een antwoord in ‘begrijpelijke taal’. Één keer zelfs met een afbeelding erbij hoe en waar ik het één en ander kon invullen. Top! Vooral omdat ik een jaar geleden nog niet veel begreep van boekhouding.Zelfs wanneer ik per ongeluk een fout had gemaakt, was dit geen probleem en werd dit zonder problemen aangepast.De correspondentie via de mail heb ik als erg gemoedelijk en prettig ervaren. Altijd een vriendelijke, snelle reactie terug. Kortom prima en altijd snel geregeld. Mocht er iemand op zoek zijn voor salarisverwerking en aanverwante zaken dan zou ik jullie zeker aanraden!

Wendy Basta-Koster

 

Kronkel b.v.

Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda.
Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen.
Ook de uitbetaling van de uurloners is door de koppeling met L1nda met een paar drukken op de knop verzonden naar de betaalmodule van de bank.
Voor de loonjournaalposten geldt hetzelfde, een druk op de knop en Exact heeft alle benodigde gegevens ontvangen.

Het is prettig werken in een goed beveiligde en vanaf iedere pc te bereiken omgeving.
En mocht je iets niet begrijpen dan is er naast een uitgebreid hulpmenu ook nog een prima helpdesk beschikbaar.

Stan Esmeijer

 

Harper Dennis Hobbs

Salariszaken heeft mijn in het buitenland gevestigde werkgever, op een heldere wijze de Nederlandse wetgeving omtrent salaris administratie kunnen uitleggen. Deze administratie wordt op een zeer adequate wijze door Salariszaken gevoerd. Bijkomende vragen worden per ommegaande beantwoord, zonder daar meteen een nota voor te sturen. Een hele plezierig samenwerking.

Marinus Schouten

 

Autogarage de Smederij

Ik werk naar volle tevredenheid met Salariszaken. De salarisverwerking is altijd ruim op tijd, bij wijzigingen of problemen wordt er goed overlegd. Mail wordt snel beantwoord en CAO-wijzigingen worden altijd goed verwerkt door Salariszaken, zonder dat ik daar zelf op hoef te letten. Ik zou Salariszaken bij iedereen aanraden.

Caren van de Klok

 

Etos

Ik heb zelf het diploma loonadministratie maar geen tijd om de actuele wijzigingen in diverse branches bij te houden.
Namens Etos Eshuis Breda en Etos Eshuis Ridderkerk kan ik uw bedrijf van harte aanbevelen. Sinds 4 jaren werken wij nauw samen. Salariszaken is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in het berekenen van salarissen. Naast vakbekwaamheid is ook een snelle verwerking van de mutaties zeer prettig. Alle handelingen gebeuren via e-mail.Het is goed de know-how uit handen te geven aan een gerenommeerd bedrijf: Salariszaken.

Etos Eshuis

 

De Ontwaakte Trader bv

Ik ervaar de samenwerking met Salariszaken als bijzonder correct en snel. Altijd vriendelijk en direct antwoord op je vragen. Dat maak je wel eens anders mee zullen we maar zeggen.

Chris Boon

 

Dalhuisen

Na jaren de salarisadministratie zelf gedaan te hebben, hebben we het uitbesteed aan Salariszaken in Leeuwarden.
We zijn erg tevreden over o.a. de service, accuratesse, persoonlijke service, meedenken, verwerken mutaties, snelheid verwerking, enz.
Ik moet ze niet teveel prijzen, want je weet nooit. Ik hoop dat ze hun “SERVICE” in de toekomst blijven volhouden.

Administratiekantoor Dalhuisen

 

 

Collate

Over sommige zaken wil je je als ondernemer geen zorgen maken. Een juiste én tijdige loonverwerking is er daar één van. Salariszaken neemt mij die zorg op voortreffelijke wijze uit handen. Snel, adequaat én proactief.

Ralf de Graaf

 

Bosma Financiële Dienstverlening

Sinds enkele jaren hebben wij voor al onze cliënten de salarisadministratie uit besteed aan Salariszaken. Onze ervaring met Salariszaken is zeer positief. Zij beschikken over voldoende kennis en ervaring en gaan complexe zaken niet uit de weg. Vragen en opmerkingen worden adequaat behandeld, er wordt meegedacht in het zo efficiënt mogelijk organiseren van de loonadministratie. De communicatie en bereikbaarheid is eveneens prima. Ons kantoor hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en betrokkenheid aan onze cliënten, wij hebben sterk de indruk dat Salariszaken daar naadloos op aansluit.

Age Bosma

 

Bakker Verhuizingen

Een goed bereikbaar bedrijf die snel en effectief aan het werk is.
Voor alle problemen is een oplossing, en ik hoef ze maar te mailen en er wordt werk van gemaakt.
Een bedrijf wat ik zeker zou aanbevelen!

Judith Bakker

Ook met ons samenwerken?