Vacature Salarisadministrateur/adviseur

Salarisadministrateur/adviseur

Ben jij een energieke en ervaren salarisadministrateur, met plezier in het vak? Wil jij binnen onze dynamische omgeving jezelf en onze dienstverlening verder ontwikkelen? Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Als ondernemende salarisspecialist ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties van cliënten. Niet alleen verwerk je salarisadministraties; dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze relaties. Je adviseert onze klanten over de wet- en regelgeving op het gebied van salarissen en behandelt fiscale- en beloningsvraagstukken. Daarnaast:

 • voer je (complexe) salarisverwerkingen uit en ben je alert op het signaleren van kansen. Het nemen van initiatief om het verwerkingsproces te verbeteren is voor jou vanzelfsprekend.
 • bespreek je (nieuwe) mogelijkheden van onze salarissoftware bij de klant en kan dit op vlotte wijze presenteren.
 • je denkt mee over het optimaliseren van bestaande werkprocessen.

Over ons
Wij zijn specialisten op het gebied van salaris- en personeelszaken en hebben hiervan onze corebusiness gemaakt. Onze medewerkers zijn bij het NIRPA ingeschreven. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Wij maken gebruik van de applicatie Nmbrs®. Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen met de beste software en adviezen.

Over jou
Je bent gewend om snel en ad-hoc te kunnen schakelen en handelt als een betrokken adviseur met overtuigingskracht.

Verder:

 • heb je minimaal 2 jaar ervaring als salarisadministrateur.
 • heb je sterke communicatieve vaardigheden
 • heb je een streepje voor als je bij een accountantskantoor hebt gewerkt.
 • ben je in het bezit van de diploma’s PDL en/of VPS.
 • heb je bij voorkeur ervaring met de salarissoftware Nmbrs®.

 

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende functie voor 24-36 uur per week binnen een jong bedrijf, waar een informele werksfeer heerst.

Daarnaast bieden wij:

 • flexibele werktijden en –plekken
 • een enthousiaste werkkring met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarin voldoende ruimte is voor het ontwikkelen en ontplooien van de eigen kennis en ervaring.
 • goede arbeidsvoorwaarden (primair en secundair), uiteraard afhankelijk van ervaring, kennis en opleiding.

 

Solliciteren
We vinden het belangrijk om te horen wat jouw motivatie is om te solliciteren op deze vacature. We ontvangen daarom graag je cv én een motivatiebrief. Deze kan je mailen naar sander@salariszaken.nl. Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Sander Zijlstra via 088-5812333 of sander@salariszaken.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.