Salarisadministratie Zorg en Welzijn

Salarisverwerking Zorg en Welzijn

Salariszaken is dé salarisspecialist in de zorg.
Wij hebben jarenlange ervaring met de verloning van diverse cao’s in de Zorg en Welzijn. Van bedrijven met 1 á 2 werknemers tot honderden. Ook is het mogelijk om de verwerking deels zelf te doen. Hierdoor voer je zelf de salarisverwerking uit en heb je de zekerheid van uitbesteden.

Onze salaris-app bied je mogelijkheid van Employee Self Service (ESS). Dat betekent dat jouw medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, hun gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

Westersypen is erg tevreden over de samenwerking met Salariszaken! Dat geldt ook voor de kennis die men daar van onze branche (zorg) heeft. Wij hopen op een lange en goede samenwerking.


Contact

Algemene info over Zorg & Welzijn
Sector indeling is 035 Gezondheid, geestelijk en maatschappelijke belangen

Cao: Diverse cao’s zoals Ambulancezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Huisartsen, Kinderopvangcentra, Tandartsassistenten, Verpleeg- Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT) en Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening.

Pensioenuitvoering wordt geregeld door Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Pensioenaanlevering gaat via de UPA (Uniforme Pensioen Aangifte) naar PGGM. PGGM is de uitvoerder voor het pensioen van PFZW.

Nieuwsgierig geworden?