Salarisadministratie Horeca

Salariszaken is dé salarisspecialist in de Horeca!
Wij hebben jarenlange ervaring met de verloning van diverse bedrijven die onder de horeca-cao vallen. Van bedrijven met 1 á 2 werknemers tot honderden. Ook is het mogelijk om de verwerking deels zelf te doen. Hierdoor voer je zelf de salarisverwerking uit en heb je de zekerheid van uitbesteden.

Onze salaris-app biedt u de mogelijkheid van Employee Self Service (ESS). Dat betekent dat uw medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, hun gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

Maximas
Op aanraden van een goede kennis ben ik ongeveer 10 maanden geleden in contact met jullie gekomen. Ik ben erg blij dat ik destijds voor jullie gekozen heb. Hieronder wil ik graag toelichten waarom. Allereerst het gemak; met de inloggegevens kon ik alle gegevens aangaande het personeel, loonstrookjes gemakkelijk inzien. De gegevens van het nieuwe personeel en het aantal gewerkte uren na afloop van de maand kon ik invullen via de site salariszaken. Ik kreeg altijd keurig een melding zodra de gegevens goedgekeurd en verwerkt waren, zodat ik de gegevens daarna zelf kon downloaden en verder afhandelen. Als ik iets niet begreep, hoefde ik maar een mail te sturen en kreeg ik altijd snel binnen één of hooguit twee dagen een antwoord in ‘begrijpelijke taal’. Één keer zelfs met een afbeelding erbij hoe en waar ik het één en ander kon invullen. Top!

Nieuwsgierig geworden?