Salarisadministratie Agrarisch / Landbouw

We hebben meerdere jaren ervaring in het verlonen binnen meer dan 50 cao’s en we zijn specialist op het vlak van landbouw (gerelateerde) cao’s. Onze medewerkers zijn bij het NIRPA ingeschreven. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Wij maken gebruik van de applicatie Nmbrs®. Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen met de beste software en adviezen.

Referentie Jaarsma Grondverzet
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Salariszaken. De kennis van de agrarische branche en de korte lijnen spreken mij zeer aan. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
– Anja Jaarsma

Sector indeling: 001 Agrarisch bedrijf
Cao’s: Landbouwwerktuigen en Exploiterende Ondernemingen (Cao LEO), Cao Glastuinbouw, Cao Open teelten, Cao Dierhouderij, Cao Paddestoelen.

Onderdelen van landbouw zijn: Bedrijfsverzorging, Boom, Bos en Natuur, Dier, Glastuinbouw, GroenvoerDrogerij, Groothandel Bloembollen, Groothandel Bloemen, Hovenier, Landbouw, Loonwerk, Paddestoelen, Tuinbouw en Varkensverbetering. Voor elke bedrijfstak is een apart fonds Arbeidsmarktbeleid.