Wil jij ook minder tijd kwijt zijn aan het maken van een personeelsplanning?

Wil jij ook minder tijd kwijt zijn aan het maken van een personeelsplanning?

16 oktober 2019 Nieuws
samenwerking Werktijden - Salariszaken

Het maken van een personeelsplanning en het verwerken van de uren kost vaak veel tijd. Je moet hierbij medewerkers informeren wanneer zij moeten werken of vrij kunnen krijgen en dit komt lang niet altijd gelegen. Vragen over de personeelsplanning komen binnen per mail, telefoon of een berichtje. Het is dan niet moeilijk om het overzicht te verliezen. Het gevolg hiervan is dat de personeelsplanning niet altijd helemaal rond is, waardoor er momenten zijn dat er te weinig medewerkers zijn ingepland. Daar moet een betere oplossing voor zijn.

Met Werktijden.nl kan je eenvoudig een personeelsplanning maken en onderhouden. Iedere medewerker heeft met een eigen login op mobiel of tablet toegang tot de personeelsplanning. Zo kunnen zij niet alleen het rooster inzien, maar ook de beschikbaarheid aangeven, verlof aanvragen en eventueel diensten onderling ruilen met collega’s. Ook het bijhouden van de gewerkte uren gaat eenvoudig via de urenregistratie.

Via deze link is het mogelijk om Werktijden.nl gratis en vrijblijvend uit te proberen. Relaties van Salariszaken profiteren van 10% korting!