Wil je nooit meer cao- en pensioenwijzigingen missen? Dat kan met onze nieuwste koppeling!

Wil je nooit meer cao- en pensioenwijzigingen missen? Dat kan met onze nieuwste koppeling!

17 september 2020 Nieuws

Heb je soms ook moeite de juiste informatie te krijgen over de cao- en pensioenwijzigingen die bij jouw bedrijf of klanten van toepassing zijn? En kom je hierdoor soms te laat achter bepaalde wijzigingen? Dan hebben wij nu de oplossing! Onze software is vanaf nu met de zeer uitgebreide cao database van 2Xplain te koppelen.

Deze database bevat alle beschikbare informatie over cao’s in Nederland die voorkomen op de cao-codelijst die wordt gehanteerd door de Belastingdienst en het CBS. Informatie en uitgebreide documentatie over onder andere:

  • Principeakkoorden;
  • Aanmeldingen in de Staatscourant;
  • Algemeen Verbindend Verklaringen door het Ministerie van SZW;
  • Loonmutaties op verschillende niveaus.

Deze informatie wordt dagelijks geactualiseerd. Daarnaast zijn alle verplicht gestelde pensioenregelingen opgenomen. De cao-dossiers bevatten een uitgebreid archief aan informatie, tot zeker 7 jaar terug.

Dit betekent dat je niet langer hoeft te zoeken of en zo ja wanneer er sprake is van loonstijgingen, eenmalige uitkeringen, eindejaarsuitkeringen of bijvoorbeeld het aantal vakantiedagen. Je wordt met e-mailalerts automatisch op de hoogte gebracht. Dat scheelt tijd en handmatige administratie. Bovendien kan het jou/jouw klant nog meer ontzorgen. Alles is op één centrale plek te vinden!

Wat krijg ik?

Elke keer wanneer er op het terrein van jouw salarisadministratie (of van jouw klanten) cao- en pensioenwijzigingen zijn worden er alerts vanuit de cao database verstuurd. Deze alerts kan je aanpassen van volledige informatie naar uiterst specifieke informatie. Hiervoor moet je jouw account eenmalig inrichten. Daarna wordt je bij mutaties per e-mail volledig geautomatiseerd op de hoogte gebracht. Vervolgens kan je op de betreffende cao-dossierpagina de details bekijken.

Wat kost het?

Deze service is in de vorm van de volgende abonnementen:

  • bij één debiteur/bedrijf bedraagt het tarief per gebruiker € 10,- per maand;
  • bij meerdere debiteuren bedraagt het tarief per gebruiker € 25,- per maand.

Wanneer onder één debiteur bijvoorbeeld vier bedrijven zijn gekoppeld (met één gebruiker) betaal je nog steeds € 10,- per maand. Deze kosten worden tegelijk met de kosten van de salarisadministratie berekend. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hoe meld ik me aan?

Het enige wat wij nodig hebben is de naam en het e-mailadres van degene die de alerts moet ontvangen. Indien gewenst kan je per debiteur/bedrijf meerdere personen koppelen. Wanneer je meerdere debiteuren (klanten) hebt die hiervoor in aanmerking komen dan ontvangen wij graag per debiteur de naam en het bijbehorende e-mailadres.

Gebruik daarvoor het formulier onderaan deze pagina.