Koppel nu ook de planning en boekhouding met de salarisadministratie!

Koppel nu ook de planning en boekhouding met de salarisadministratie!

28 juli 2017 Nieuws

Via de online toepassing van Salariszaken is het mogelijk om diverse pakketten met elkaar te laten samenwerken. Denk aan bijvoorbeeld planningssystemen en boekhoudpakketten.

Het verhaal van Stan Esmeijer van de Kronkel bv uit Nijmegen:

“Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda. Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen. Ook de uitbetaling van de uurloners is door de koppeling met L1nda met een paar drukken op de knop verzonden naar de betaalmodule van de bank. Voor de loonjournaalposten geldt hetzelfde, een druk op de knop en Exact heeft alle benodigde gegevens ontvangen.

Het is prettig werken in een goed beveiligde en vanaf iedere pc te bereiken omgeving.
En mocht je iets niet begrijpen dan is er naast een uitgebreid hulpmenu ook nog een prima helpdesk beschikbaar.”

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie over de werkwijze van Salariszaken en het planningssysteem L1nda. Tevens worden alle functionaliteiten uitgelegd in deze whitepaper.

Salariszaken
[youtube video=https://www.youtube.com/watch?v=V3zWkL-zVe4]

L1NDA
Het idee voor L1NDA is in 2009 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning.

[youtube video=https://www.youtube.com/watch?v=q60jAzh0qNU&t=16s]

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!

Neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief en kies een cadeau!