Nieuwe eigenaren, dezelfde hoge kwaliteit!

Nieuwe eigenaren, dezelfde hoge kwaliteit!

9 november 2020 Nieuws

Salariszaken heeft nieuwe eigenaren! Sander Zijlstra en Ger de Jager, beide al jaren werkzaam bij het bedrijf, hebben het bedrijf per 1 november overgenomen. Ze hadden allebei al langer de ambitie om op eigen benen te staan, dus toen de kans zich voordeed, hebben ze die met beide handen aangepakt. Ze verheugen zich erop om Salariszaken verder te laten groeien.

Sander: “Voor onze bestaande en nieuwe klanten zal er weinig veranderen. We zijn blij met het personeel, locatie en dienstverlening. We zien geen reden om daar iets aan te veranderen, dat is ook voor onze klanten wel zo prettig. Dat betekent dat we ze op allerlei manieren blijven helpen met hun salarisadministratie, of ze dat nu uit willen besteden of zelf willen doen”.

“Omdat we willen groeien, zijn we op zoek naar nieuw personeel”, vult Ger aan. “Verder zullen we de huidige koers onverminderd voortzetten, waarbij we vooral zo efficiënt mogelijk willen samenwerken met onze klanten. En daarnaast blijven we natuurlijk ons best doen om dit in de toekomst verder te optimaliseren”.

Wil jij onderdeel zijn van onze moderne en groeiende organisatie? Neem dan contact met ons op.

Vanwege de huidige maatregelen zullen we op een later ogenblik ook fysiek stilstaan bij deze mooie gebeurtenis.