Nieuw! App voor salarisstroken en jaaropgaven

Nieuw! App voor salarisstroken en jaaropgaven

17 maart 2017 Nieuws

Sinds 1 januari 2017 is het mogelijk om een app te downloaden voor de salarisstroken en jaaropgaven. Dit geldt voor zowel de verwerking via LogiSal als via Nmbrs® (online).

LogiSal (huidig: output per e-mail)
Download gratis de LogiSal-ESS app voor iOS / Android (zoeknaam via Android is  Logihuis). U kunt dan uw loonstroken en jaaropgaven via uw smartphone inzien en de werknemer krijgt een melding als er een nieuwe loonstrook klaarstaat.

Nmbrs® (online via het portaal)
Met ESS van Nmbrs® heeft u de mogelijkheid om een payslipviewer (inzage in salarisstroken en jaaropgaven) of een medewerker login te verstrekken. De medewerker-login biedt meer functionaliteiten dan de payslipviewer. Denk aan verlofaanvragen, declaraties of het wijzigen van persoonlijke gegevens.

Download gratis de Nmbrs® ESS app voor iOS / Android. Let op: als u inlogt wordt er gevraagd om een domein (dit is: salariszaken.nmbrs.nl). Zie ook: http://nmbrs.com/nl/mobile en video met uitleg.

Indien u gebruik wenst te maken van bovenstaande functionaliteit dan horen wij dat graag. Heeft u vragen? Stel ze gerust.