PMT, Beeproger en Salariszaken realiseren koppeling!

PMT, Beeproger en Salariszaken realiseren koppeling!

14 februari 2019 Nieuws

Wij geloven niet alleen in het delen van kennis maar ook in het bundelen van krachten. We werken daarom graag samen met diverse specialisten in aanverwante disciplines.  Samen met Beeproger hebben wij een koppeling gerealiseerd tussen de planningstool van PMT en ons salarispakket.

PMT is specialist op het gebied van luchtvaartbeveiliging. Ze houden zich onder andere bezig met het bewaken van vliegtuigen, het controleren van vracht en geven advies op het gebied van veiligheid van luchtvracht. PMT is gevestigd op Luchthaven Schiphol.

Tessa van Hulst van PMT vertelt: “Er werden ontzettend veel fouten gemaakt in onze salarisadministratie, dus dat moest anders. We hebben besloten het zelf weer op te pakken. Daarbij hebben we hulp gezocht van Salariszaken. Voor ons was het belangrijk dat we onze planningstool konden blijven gebruiken.”

De koppeling is vorige maand opgeleverd en heeft inmiddels 1 keer gedraaid. Over het resultaat zijn alle partijen erg tevreden. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

Lees het hele verhaal op de website van Beeproger.

Ben je benieuwd naar onze standaard koppelingen? Op deze pagina vind je ze allemaal!