Mogelijkheden

Voordelen van samenwerken met Salariszaken

Geen zorgen over jouw salarisadministratie
Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij dat jouw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.

Online toegang
Door het efficiënte werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot de salarisadministratie. Met altijd toegang tot de beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft je je geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Koppelingsmogelijkheden
Onze applicatie heeft momenteel al vele integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk (van bijvoorbeeld journaalposten) overbodig wordt.

Bekijk het overzicht van de koppelingen op deze pagina.

Ongekend efficiënt
Alle HR- en salarisprocessen zijn volledig verwerkt in het systeem. Het gebruik van signaleringen en sjablonen zorgt ervoor dat efficiencyverbeteringen in de administratieve processen worden gerealiseerd.

Kostenbesparing
De mogelijkheden voor Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) zijn vergaand en werken kostenbesparend.

Meer tijd voor strategie
Door de vele beschikbare standaardrapportages én de mogelijkheid om eenvoudig zelf rapportages op maat samen te stellen, heeft de HR-manager/medewerker meer tijd voor strategie.

Gebruiksgemak
Onze applicatie is revolutionair qua gebruiksgemak. Het is ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën, dit ervaar je direct!

Interactieve loonstrook

Je kunt gemakkelijk wijzigingen op de loonstrook invoeren en een proforma loonstrook bekijken.
Daarnaast biedt de interactieve loonstrook de mogelijkheid om het salaris, het rooster en de functie van de medewerker aan te passen. Zo weet je direct wat voor consequenties een aanpassing heeft.

Functionering en beoordeling

Je kunt eenvoudig functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen en daarnaast de (vervolg)actiepunten registreren en opvolgen.

Stel signalen in zodat je nooit meer een gesprek vergeet.

Verlofregistratie

Met HR en salaris online kun je eenvoudig het verlof van de medewerkers van de administratie registreren.
Je kunt verschillende soorten afwezigheid instellen zoals regulier verlof, bijzonder verlof en tijd voor tijd.

Opleidingen

Registreer opleidingsgegevens overzichtelijk.
Daarnaast kun je diploma’s en certificaten uploaden, zodat er een
volledig opleidingsdossier opgebouwd wordt.

Digitaal dossier

Met het gebruik van Salariszaken wordt papieren dossiervorming overbodig. Je kunt documenten van werknemers (zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID of loonbelasting verklaringen) uploaden. Ook kun je een geldigheidsduur ingeven. Zo weet je tijdig wanneer een Idkaart of contract verloopt. Geef eventueel medewerkers toegang tot de documentatie via Employee Self Service (ESS).

Managerlogin (MSS)

Betrek managers bij verschillende HR processen, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren en registreren van nieuw personeel.

Medewerkerlogin (ESS)

Geef de medewerkers overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via hun pc of smartphone. Werknemers kunnen gratis gebruik maken van de mobiele apps voor iOS en Android.

HR-signalen

Stel HR signalen in voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en uitdienst data. Ook bepaal je naar wie en wanneer deze HR signalen worden verzonden.

Verzuimregistratie

Registreer en begeleid efficiënt het verzuim volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Koppelingen

De applicatie van Salariszaken biedt uitgebreide koppelingsmogelijkheden met diverse systemen. Er zijn momenteel al vele integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy.
Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk (van bijvoorbeeld journaalposten) overbodig wordt.

 

A&O

Pensioen

VCD IT Groep

ERP/BI systemen

C-IRIS

Planningsoftware

Invantive

ERP/BI systemen

Dyflexis

Planningsoftware

Deeliver i8 Solutions

ERP/BI systemen

Geïnteresseerd?